Un any més l’Escola i l’AMPA Pere IV se sumen a col·laborar amb la Marató de TV3. És per això que, a partir de dilluns 25, podeu passar per secretaria a recollir el material per fer les ja famoses grues, però no patiu un cop s’acabi el material en podeu fer amb qualsevol tipus de paper, quan més guarnit millor.

Amb la col·laboració de la Fundació Mútua General de Catalunya podem fer arribar la nostra aportació en forma d’origamis.

Recordeu: 1 origami, 1 euro!

Ens hi ajudeu? Podeu fer-nos arribar les vostres grues, del dilluns 2 de desembre fins al dilluns 9 de desembre,  trobareu una capsa al vestibul de l’escola per dipositar-les.

Polseres solidàries

Aquest any, a més a més de la recollida dels origamis, a un dels tallers creatius d’aquest primer trimestre, els alumnes de 4t, 5è i 6è han estat fent unes polseres solidàries per a vendre a l’escola i així poder fer més gran el nostre donatiu a la Marató.

Les vendrem el proper divendres 29 de novembre i el dijous 5 de desembre a les 16,30 h per la tarda. Una altra mostra de la nostra solidaritat de la comunitat del Pere IV!

La Marató d’enguany va destinada a les Malalties Minoritàries. Trobareu més informació en el web de la Marató de TV3.

Pere IV, més solidari que mai!