ho_haveu_vist
Finals de febrer, acabat el Carnestoltes arranca “ La Ballaruga “.La comissió pedagògica en ple ( tots quatre) es reuneix per començar a preparar-la. Primer el tema que, per votació popular via bloc, resulta ser “ El Cinema “ . El segon pas és trobar responsables que es facin càrrec dels grups de nens i nenes ; entre les mares que repeteixen i les noves, convençudes a la porta de l’escola, fan un total de vora 40 “ coreògrafes amateurs “ que es comprometen a fer ballar el Pere IV. S’obre la tercera fase, la més complicada: tria de cançons per part de les mamis responsables i coordinació de dies,grups,espais….comencem a treure fum per les orelles! tot ha d’estar quadrat abans de Setmana Santa per poder començar els assajos a la tornada. Després de reunions, fulls arrugats,canvis obligats i circulars enviades assolim l’ objectiu : tot a punt!

.
Durant els dos mesos següents l’escola de 17:30 a 19:00 és una entrada i sortida continua de nens i mares amb CD’s amunt i avall,del gimnàs a la sala de psíco i d’aquí a audiovisuals,tots amb ganes i il•lusió. Els últims dies és fan durs, tots estem cansats i volem que arribi el dia, els nens ja no estan tan centrats com al principi, les responsables han anat exhaurint l’energia i ja van “ en reserva “ ( ole per totes i cadascuna de les mares balladores !!! ).

.
El dia de l’assaig general és aquí, tots convocats a les tres de la tarda al pati de l’escola on tenim l’escenari preparat ( òndia nano quina calor vam passar! ). L’equip de so ja està preparat gràcies als nostres tècnics particulars,però el micròfon no va a l’hora… esperem solucionar-ho per dissabte.

.
Dia 20 de juny, EL GRAN DIA. Al matí toca acabar de muntar l’escenari, entre inflables i cacaolats la feina es va enllestint en companyia de la pluja. A dos quarts de cinc obrim les portes als artistes que venen tots vestidets i ben posats amb la roba que els pertoca disposats a donar-ho tot per l’espectacle.( bravo per les responsables del vestuari !!! )

.
Comença la sessió de maquillatge,pots de pintura, pinzells i esponges van que volen pels porxos d’infantil, nervis i corredisses s’instal•len al pati dels petits. El calor i els ditets desfan part de la feina de les nostres “estilistes”….. No us toqueu la cara si us plau !!!!!!!

.
El públic arriba i l’emoció accelera les criatures que ja no tenen espera….. LLUMS, CAMERA I ACCIO ! Tot passa despresa i s’acaba …. totes les sensacions del dia és concentren en un sentiment de plenitud i satisfacció que ens fan oblidar els problemes i entrebancs amb els que ens hem trobat pel camí. El somriure ens queda a la cara… perquè La Ballaruga enganxa !


Comissió Pedagògica