La història de la nostra Ballaruga es remunta al curs 2005-2006 quan des de l’àrea d’expressions artístiques de la Comissió Pedagògica de l’Ampa, vam pensar  que seria molt interessant fer una activitat conjunta entre pares/ mares i infants, que tot just començàvem a conèixer-nos. Tenim com a objectiu proporcionar i motivar tota la Comunitat Educativa en la realització d’una activitat, per afavorir no només l’expressió en l’àmbit artístic, sinó que a la vegada enfocant-la com una oportunitat per afavorir les nostres relacions, participant activament en una fita comú i establint altres tipus de contactes més distesos i divertits.

La primera experiència va desbordar les nostres expectatives, ja que la capacitat de resposta del Pere IV va ser molt gratificant, i amb el temps ens consta que és un tret identificatiu del nostre centre.

Els pares i mares voluntàries, les àvies que ens van ajudar amb el vestuari, les persones que van col·laborar en el maquillatge, decoració… es van bolcar  des d’un bon principi en aquesta tasca que sempre culmina amb una actuació dels nostres nens/es, que no busca pas la perfecció, sinó  que ens mostra el treball i l’esforç constant d’uns nens/es que s’ho passen molt bé, que són feliços ballant junts i que els agrada col·laborar en els actes que tenen lloc durant la festa popular de fi de curs.

La nostra sisena edició de la Ballaruga s’està començant a preparar amb la mateixa il·lusió i empenta.

Així doncs, esperem poder oferir-vos un bon espectacle i agrair novament als voluntaris  la seva tasca tan imprescindible per portar a terme la nostre Ballaruga 2011.

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Es tracta d’una activitat de ball, expressió corporal i teatre. Cada grup compta amb dos o tres mares/pares responsables que realitzen les coreografies i controlen els assajos.

La Ballaruga continua sent una activitat oberta i gratuïta per a tots els cursos.

Cada grup farà una sessió setmanal de l’abril fins  a principis de juny.

 

HORARI

 

 

DILLUNS

 

DIMARTS

 

DIMECRES

 

DIJOUS

 

DIVENDRES

 

17:30 a 18:15 h

 

P3 A

 

P3B

 

18:00 a 18:45 h

 

 

P4B

 

P4A

 

18:00 a 18:30 h

 

4A

 

P5B

 

1B

 

3B

P5A

 

1A

 

 

18:15 a

18:45 h

 

2A

 

18:30 a 19:00 h

 

5é i 6é

 

3A

 

4D

 

2B