Benvolgudes famílies,

El curs vinent s’inaugurarà el camí escolar de la nostra escola. Els nostres fills tenen l’oportunitat de participar en un projecte que els ajudarà a créixer, fomentant l’autonomia en la seva mobilitat, guanyant confiança en ells mateixos i responsabilitat com a ciutadans.

Ja s’han fet moltes gestions per tirar-ho endavant, però just ara és el moment clau per acabar de suggerir a l’Ajuntament i entitats corresponents tot allò que pot facilitar l’èxit d’aquests itineraris.

És per això que ara podem tots, pares i mares, fins i tot fent partícips els nostres fills, ajudant-los a prendre consciència, intentar aconseguir petites millores. Parem atenció a tots aquells detalls del camí que cadascú segueix per anar a l’escola, quines millores es podrien aconseguir i plantegem-les per tal de fer la demanda conjunta. Per exemple, potser seria bo posar un carril bici al llarg de tot el Camí Antic de València, doncs ara no està senyalitzat…

Així doncs, us animem a que presenteu els vostres suggeriments, i així, entre tots, aconseguir que el camí escolar de la nostra escola sigui tot un èxit.

Podeu fer-ho directament a través del Bloc, via correu electrònic a la secretaria de l’Ampa ( ampa.secretaria@gmail.com ) o bé a través de la butlleta que just aquests dies us farem arribar a través de la carpeta viatgera.

Us adjuntem també la revista digital “Àgora” que edita l’IMEB (Institut de Mobilitat i Educació de l’Ajuntament de Barcelona), pels que vulgueu aprofundir una mica més en aquests camins…

Revista: www.jmmarch.net/ampa/agora1.pdf