muntanya_la-cronica

Us deixem la cònica de l’excursió al Montseny gracies a “ l’anònima “ col•laboració d’en Jordi Climente.


Quan ens varem aixecar dissabte al matí per anar d’excursió al Montseny vaig pensar en aquelles excursions que fèiem amb l´ institut de les que guardo un bon record.
El viatge va ser moguet, dos cotxes amb problemes, un sense gasoil i l´ altre sense bateria. la veritat es que l´ excursió prometia .
L´ inici de l’excursió (ja amb retard) però en un entorn magnífic on la tardor donava un aire màgic i especial transcorria per la castanyeda tots junts fent bromes fins arribar a un punt on ens dividiríem en dos grups. la meva filla va demostrar el seu poc seny escollint el trajecte llarg, desprès d’una pujada forta per la fageda arribem a un indret on les vistes del Turo de l´ Home eren espectaculars. Ara toca baixar per l’empedrat fins l’ embassament on un ànec va sorprendre els nens. Aquí ens retrobem els dos grups.
Tothom tenia gana i els plats van quedar buits en un tres i no res. Continuem caminant recollint fulles i pinyes fins arribar al punt de partida on les aprofitem per estampar samarretes amb pintura, com be es podia veure a la nostra roba. Desprès celebrem l’aniversari de l´Ona amb un pastis i les seves espelmes.
Tots tornem cap a casa ( uns abans que altres).
p.d el cotxe sense gasoil va poder tornar a casa tot i que va costar bastant omplir el dipòsit .

Vull repetir l’experiència , això si sense ser el reporter.

Jordi Climente.