Hem tingut notícia d’uns estranys esdeveniments que han succeït a la nostra escola. Els Mossos i en Saura estan desconcertats i ens han demanat ajuda.
Ens enviaran material gràfic que documenta aquests estranys successos amb la finalitat que entre tots puguem ajudar a resoldre’ls.
Els anirem publicant el propers dies.

DO IT DO IT. PERSISTIREM.
Departament d ‘ Interior. Expedient 30052010/PIV/33-005

Un cop més una altra intrigant escena a les escales de la nostra escola. Aquesta vegada els mossos han contactat amb els guionistes de LOST i desprès de diverses hores de debat i un parell de caixes del millor bourbon han arribat a la següent conclusió:
Els individus de la imatge han estat identificats sense cap tipus de dubte i corresponen a Florentino Pérez i Xosé Mourinho i el més inquietant és que vénen del futur, concretament les anàlisis de carboni estructural han determinat amb exactitud que han fet un viatge temporal des del 2038.
Un cop identificats els individus i el seu origen des del futur les investigacions es centren en el significat del rètol que porten. La principal línia d’investigació apunta que és un intent desestabilitzador contra el FCB. desprès que el club que representen no aconsegueixi cap lliga en els propers 30 anys.

Qualsevol col•laboració que ens pugui ajudar serà benvinguda (tenim a en Saura molt deprimit).

El proper divendres publicaren un altre expedient.

Anteriors Fenòmens paranormals publicats:
– L’ HOME QUE PREN EL SOL AL TERRAT DE L’ESCOLA
– APAREIXEN ESTRANYES FRASES A LES PISSARRES
– UN NAN A LES ESCALES O TIM BURTON ATACA DE NOU.
– L’INEXPLICABLE HOME ANUNCI.