Hola Famílies del Pere IV !
Ja arribem a la fi del curs 2010-11 i volem fer una cloenda digna de tota la tasca que tan nens/es, pares, mares i col.laboradors han anat desenvolupant durant tot l´any
Aquest any el dia és el 18 de Juny, i en breu us farem arribar el programa d´activitats que es duràn a terme durant tot el dia…imflables, espectacles, Ballaruga….no tindreu excusa per no deixar-vos caure una estoneta!!!
Pels pares/mares que s´incorporen aquest any, val a dir que la festa es tanca amb un Sopar de Germanor obert a totes les famílies i l´unic requisit es portar de casa el sopar, els estris per menjar i moltes ganes de passar-ho bé i xerrar amb d´altres pares/mares de l´escola…..al final sempre ballem una estona o cau alguna sorpresa!!!
Per tal de finançar mínimament la festa, ja podeu adquirir els tiquets de lloguer de cadires que tindrán un preu de 2´5€/cadira i es troben a la vostra disposició a la secretaria de l´AMPA (Esther). El mateix dia 18 de juny podreu bescanviar els tiquets per les cadires que heu reservat.
Esperem la vostra assistència i confiem que tots gaudirem d´un dia molt agradable i en especial els protagonistes…..els nostres menuts !!

Fent festa també fem escola… !!!

Comissió de Festes
AMPA Pere IV

NOTA: Demanem que durant la tarda del dia 18 no es portin patinets o bicicletas, donat que el racó que fa els efectes de pàrquing estarà destinat a la organització de la Ballaruga, i per tant, no serà accesible.