cartell gimcana2013.eps

Unes festes obertes i participatives!

En el primer punt del reglament de régim interior de la Federació d’Entitats per a les Festes de Maig del Poblenou, FEM MAIG es recullen els conceptes generals que donen la forma i el caràcter a les actuals Festes de Maig:
1. PLATEJAMENT GENERAL
1. Les dates de celebració de les festes de Maig seran, preferentment, el cap de setmana del dia 18 de maig o sinó, just el cap de setmana després del dia 18.
2. Poden organitzar activitats incloses al programa de les festes de maig totes les entitats, associacions i col·lectius que ho desitgin siguin o no siguin sòcies de la Federació d’Entitats per a les Festes de Maig del Poblenou FEM MAIG sempre que no tinguin finalitats polítiques partidistes.
3. Les activitats de les Festes de Maig per definició, tenen un caràcter obert a tothom, participatiu, popular i fomenten la convivència i les actituds cíviques.

Obertes a totes les entitats, col·lectius i persones que vulguin participar-hi, contribuint-hi d’una o altra forma. Volem que les Festes de Maig tinguin continuïtat en el temps i, de cara a properes edicions, esperem comptar amb més entitats del barri.

Participatives per garantir la pluralitat dins d’una activitat, les Festes, on s’ha de reflexar el teixit associatiu que ja treballa al barri. Les Festes de Maig volen ser una plataforma, i a la vegada, un punt de trobada per a totes aquelles entitats del barri que es volguin donar a conèixer.

Com deia el poeta valencià, Vicent Andrés Estellés, “…no et limitis a contemplar aquestes hores que ara venen, baixa al carrer i participa…”.

Així doncs, us animem a participar a les Festes de Maig