Famílies!

Acaba el curs i us voldríem explicar algunes de les novetats que enguany hem impulsat des de l’Associació de Famílies de l’Escola.

En primer lloc, canviem de nom. A partir d’ara *som AFA Pere IV*. Considerem que era  un pas necessari i estem molt contents per aquest canvi que pensem que engloba totes les diverses tipologies de famílies que conviuen dia a dia a l’escola.

Enguany, també hem treballat per aconseguir que *la pacificació dels entorns de la nostra escola* i de l’Institut Quatre Cantons sigui una realitat. L’any que ve, començaran unes obres que permetran pacificar els voltants del centre i fer-lo més segur i saludable per a tothom.

I el pati. Portem dos anys col•laborant estretament i econòmicament amb l’escola *per millorar els patis d’infantil i primària.*S’han creat nous espais d’estada i de joc amb l’objectiu de donar més rellevància a la vida als patis per convertir-los en espais de joc i aprenentatges, i partint de la idea que el pati és escola i que, per tant, ha de formar part del projecte pedagògic.

També enguany hem apostat per les noves tecnologies *amb el nou aplicatiu AMPASOFT *que permet agilitzar els tràmits de l’AFA.

Malgrat els obstacles que ens ha suposat la pandèmia, des de l’AFA hem treballat perquè es puguin realitzar * totes les activitats extraescolars*, el servei d’acollida, el casalet així com les festes que ens uneixen com son Nadal i Reis, l’Oncle Buscall, Sant Jordi, Carnestoltes o la festa de fi de curs i iniciatives pedagògiques com la Ballaruga, el Cap nen sense joguina o 1 origami, 1 euro, entre moltes d’altres.

També es treballa per fer una escola més inclusiva, per impulsar la lectura, per fer sortides i acampades, la Batukada, pel servei de menjador… En fi, per multitud de serveis que fan que la nostra escola creixi gràcies al suport de totes les famílies.

Tant les persones voluntàries de Junta com les persones voluntàries de les comissions *treballem de manera desinteressada per millorar el dia a dia dels nostres fills i filles*i, ara, us voldríem demanar suport per poder seguir oferint totes les activitats.

*Necessitem mans. Necessitem la implicació de tothom* per mantenir tot que hem aconseguit i sumar entre tots. En totes les comissions es precissen voluntaris i voluntàries i en algunes també nous vocals ja que creiem necessari fer passos endavant plegats.

També us demanem implicació i *que vingueu a les assemblees on es decidim plegats els passos a seguir per l’AFA.*

Per tot això ,fem una crida i us convidem a que *ens envieu un mail a afa@pereiv.cat* i us oferiu a ajudar-nos a tenir la millor AFA possible en benefici dels nostres fills i filles.

Moltes gràcies!

AFA Pere IV