Famílies, fa aproximadament un any el Consorci d’Ensenyament volia aplicar el Decret per regular la gestió i el funcionament del servei de menjador escolar dels centres educatius públics de titularitat del Departament d’Ensenyament.

Aquest Decret era un esborrany que volien aplicar al curs 2019/2020. Degut a les queixes sobre el seu contingut, per part de diverses Associacions com la FAPAC, SOS Menjadors i d’altres, així com per la manca de recursos del propi Consorci per dur-lo a terme, el Decret va quedar derogat (Us adjuntem l’Esborrany del Decret Derogat).

En aquests moments, des de la Generalitat s’ha obert el Procés Participatiu de l’Espai de Menjador Escolar. Una pàgina web que, ja sigui a nivell particular o com a Associació col·lectiva, ens dona l’oportunitat de participar en l’aportació d’idees i suggeriments de millora per aquest nou Decret que està en procés de creació.

Des de la Comissió de Menjador us animem a participar en el desenvolupament d’aquest nou Decret amb les vostres aportacions fent un click al següent link :

http://governobert.gencat.cat/ca/detalls/noticia/menjadors_escolars_proces

Gràcies per la vostra col.laboració.

Comissió Menjador Pere IV