PetitBCN: http://www.petitbcn.com/

Què és?
PetitBCN és un butlletí setmanal gratuït d’informació sobre activitats per a realitzar amb nens d’entre 0 i 14 anys a Barcelona i les seves localitats pròximes. Cada dimecres en la teva bústia de correu electrònic rebràs les millors propostes del cap de setmana. Cinema, teatre, música, excursions, museus, sortides…
 
 
Com funciona?
Tan sols has de subscriure’t de forma totalment gratuïta a través de la web i gaudir cada dimecres de la millor selecció d’activitats infantils i juvenils. Amb PetitBCN ja no hi ha caps de setmana avorrits. Les activitats les pots enviar a tants amics com vulguis. També pots recomanar-nos propostes que consideris interessants.
 

 

Per a què serveix?
Per a gaudir al màxim del cap de setmana amb els teus fills, nebots o néts. Per a descobrir llocs i activitats en els quals els nens s’ho passaran en gran. Perquè les teves sortides amb els petits de la casa siguin més fàcils i divertides. A PetitBCN volem oferir-te activitats veritablement entretingudes. La distracció del dissabte i el diumenge està garantida.
.
Enllaç enviat per: Rocio Martínez (Moltes gràcies ! )
.
L ‘enllaç citat te un caire purament informatiu.
L ‘AMPA no te cap vinculació ni amb la pàgina ni amb qualsevol dels continguts que en ella es presenten.