CAP INFANT SENSE JOGUINA

Una joguina deixa de ser útil per a un infant quan creix, i llençar-la significa malbaratar un recurs que pot ser útil per a altres. Si reutilitzem les joguines potenciem que els infants les respectin i que, posteriorment, valorin la reutilització d’altres objectes.
Per això, la Comissió Pedagògica de l’AMPA Pere IV, des de la vessant de continuar treballant l’educació en valors, aprofita aquestes dates nadalenques per engegar una curta però intensa campanya: Cap infant sense joguina.
El nostre objectiu és sensibilitzar tota la comunitat educativa sobre les desigualtats socials i econòmiques que pateixen alguns infants de Catalunya i la importància de la joguina en l’educació. I ara que arriba el Nadal és temps de fer lloc i endreçar, per la propera visita dels Reis Mags. Estem segurs que ells estaran molt contents de saber que totes aquelles joguines que no fem servir poden fer molt feliços altres nens i nenes.
Aquest any volem col·laborar especialment amb la fundació Il·lusions Solidàries, una petita organització que s’encarrega de repartir desitjos i il·lusions a nens i nenes en risc d’exclusió social. Dins del seu projecte tenen una mancança important de donacions dins la franja dels 3 als 12 anys; per aquest motiu, aquest any, el nostre recapte es centrarà en aquesta necessitat.
QUÈ NECESSITEM, QUÈ PODEU PORTAR?
A PARTIR DEL 13 DE DESEMBRE I FINS AL 19 DE DESEMBRE
Joguines en bon estat per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Quan diem joguines volem dir:
– Pilotes (en bon estat i inflades)
– Jocs de taula (amb les capses en bon estat i complets)
– Puzles (amb les capses en bon estat i amb totes les peces)
– Llibres i contes
– Nines, cotxes…
– Mecanos, patins, patinets
– Discos musicals, pel·lícules, jocs de consola…
– Material escolar (estotjos, colors…)
– Disfresses
Si us plau, us demanem NO PORTAR PELUTXOS —requereixen un procés de neteja molt curós— ni joguines incompletes o fetes malbé.
Us animem a col·laborar i a fer partícips els vostres fills i filles.
Educar en valors és el millor regal que els podem fer!!!
12 de desembre del 2017
Comissió Pedagògica