zoo41

Benvolgudes famílies!

Ho tornem a intentar, i si el senyor del temps ens ho permet, el grup de lleure us torna a convocar el DIUMENGE 10 DE MAIG AL ZOO DE BARCELONA.

L’objectiu de la sortida és que els nostres fills i filles gaudeixin d’un equipament de la nostra ciutat, molt proper al nostre barri; que els proporcioni un acostament amb les diferents espècies d’animals que allà hi conviuen; gaudir d’un dia compartit amb altres companys de l’escola i les seves famílies i … moltes sorpreses més!!

Condicions de la sortida:

Hora i lloc de trobada: 10:00h a la porta de l’escola Pere IV (carrer Bilbao)

Desplaçament: Tramvia L4 (Pere IV – Ciutadella)

Preus: El preu dependrà del número de persones que al final ens apuntem. Les famílies que tenen el carnet familiar de club Zoo, evidentment, tindran l’entrada gratuïta. Aquest carnet també es podrà tramitar el mateix dia per a qui ho desitgi.

Dinar: Està previst que sigui pic-nic, per tant cada família haurà de portar-se el menjar (al zoo també hi ha servei de restauració per aquells que ho prefereixin)

Durada de la sortida: Tornada al barri cap a 18:00h (Tramvia L4 Ciutadella –Pere IV)

Per a confirmar caldria que indiquéssiu les dades que es racionen a continuació a través d’un e-mail, abans del dijous 7, a grup.lleure.pereiv@gmail.com

Nom del/s nens i edats/curs (incloure també els que encara no estan a l’escola):
Número d’adults:
Si teniu el carnet familiar Zoo Club indiqueu-lo:
Telèfon de contacte i/o adreça mail per contactar:

Us hi esperem!!!!

Grup de Lleure
Comissió de sortides en família
AMPA Pere IV