Ja ha arribat el moment!  (FIGURANTS)

La Comissió Pedagògica i l’ AMPA Pere IV tenen el plaer de convocar-vos a participar en una “Ballada Popular”  (FlashMob) per celebrar els 10 anys de Ballaruga que portem!!!!!

 QUÈ?

 Es tracta d’  ocupar un espai públic per sorpresa i de forma multitudinària, estarem distribuïts per grups amb la finalitat de realitzar una coreografia conjunta.

QUAN?

DIUMENGE 17 DE MAIG 12: 30 (O’ CLOCK!!!!)  (De fet hauríem d’  arribar 5 minuts abans)

A ON?

Rotonda Rambla Poblenou amb Pallars.

QUI?

Per una banda tots aquells que  us vàreu apuntar com a FIGURANTS i també per tots els membres de la Comunitat Pere IV (pares, mares, nens/es, tiets/es, avis/es, mestres, monitors, etc….) qualsevol que tingui ganes de ballar i passar una bona estona Flashhhhh!!!!

 COM?

  • Els punts de trobada seran els laterals de la Rambla del Poblenou amb Pallars, costat muntanya (mirar planell).  Hem d’ intentar repartir-nos de forma equitativa entre els dos laterals.

 

  • La part central de la rotonda estarà ocupada pels responsables de la Ballaruga i tots aquells que es varen apuntar com a PARTICIPANTS,  són els que iniciaran la coreografia sorpresa.

 

  • La resta de participants ESPERARAN!!! El senyal dels organitzadors per emplenar RÀPIDAMENT!!! La zona de l’ asfalt assignat (intentem distribuir-nos de forma equitativa) i afegir-se a la coreografia mirant al centre de la rotonda.
  • Quan acabi la cançó tornarem als nostres punts de trobada i si els ORGANITZADORS no ens diuen el contrari ens DISSOLDREM entre la gent. I FINISHHHHH!!!!

 

  • IMPORTANT US DEMANEM QUE PORTEU UNA PEÇA BLANCA (part de dalt) PER POTENCIAR L’ EFECTE VISUAL.

 

Moltíssimes gràcies i US ESPEREM!!!!!!!!!