Cròniques dels partits:

PRE-BENJAMÍ B (tercer/Joan)
18:15h: CEIP Joan Miró (AE Eixample) – CEIP Pere IV: La pluja va fer acte de presència abans de començar el matx. Els dos equips es van veure obligats a ajornar el partit.

PRE-BENJAMÍ A (tercer/Laura)
18:15h: CEIP Pere IV – CEIP Bach de Roda (Pardo Bazan): En el cas del Pre-Benjamí A el partit es va iniciar però, en el minut 3 del segon període, va començar a ploure. La pista no es va mullar gaire però el suficient com per haver de parar el joc i ajornar el partit ja que els jugadors varen relliscar en algunes ocasions i podrien haver pres mal. El partit no va començar gaire bé, els nostres nens estaven força despistats i l’equip rival ens guanyava de 10 punts de diferencia en un sol quart jugat. Caldrà posar-se les piles per tornar a recuperar el bon joc.

PRE-ALEVÍ (quart i cinquè/Paula)
19:30h: CEIP Pere IV – CEIP Ferran Sunyer (AE Eixample): El grup dels grans va poder jugar perquè la pista es va assecar ràpidament. Varen tenir força temps per escalfar, pot ser per aquest motiu els nostres nens varen sortir a la pista força “enchufats”. Va ser un molt bon partit tot i que cal millorar la comunicació així com assegurar les passades als companys per tal d’evitar les cistelles fàcils dels rivals. Tot i això es va notant una millora.

Partits d’aquesta setmana:
Aquesta setmana no hi ha partits. Així doncs, bona Setmana Santa per a tothom i a practicar, que d’aquí dos dies hi tornem a ser.