Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA us volem donar la benvinguda al curs 2020/2021, que començarà el dilluns 14 de setembre.

Com cada any, oferirem el servei d’acollida de matí i tarda, respectant les mesures d’higiene i protecció recomanades per les autoritats sanitàries.

Per tal d’oferir el millor servei possible, us demanem que confirmeu al més aviat possible la vostra inscripció enviant la fitxa adjunta a l’adreça de correu electrònic ampa.secretaria@pereiv.cat.  El termini d’inscripcions finalitza el dimecres 9 de setembre.

Funcionament de les acollides:

Matí
De 8 a 9h (horari final aproximat, ja que enguany els horaris d’entrada a les aules es diferent per cada grup)

Les famílies només podran accedir al centre un acompanyant i fins l’entrada principal interior complint totes les mesures sanitàries, és a dir, amb mascareta (excepte l’alumnat d’infantil que serà recomanable) i respectant la distància de seguretat.

Tarda
De 16:30 a 17:30h (horari aproximat, ja que hi ha grups que surten abans )

Es faran dues sortides a les 17h i 17:30h. El lliurament dels alumnes es farà a l’entrada principal exterior situada al carrer de Bilbao, per tant es prega la màxima puntualitat.

Excepcionalment es podrà recollir l’ alumne si cal fora d’aquest horaris avisant amb antelació.

En els propers dies, una vegada comenci el curs, us informarem sobre el funcionament enguany de les activitats extraescolars, a l’espera de conèixer els protocols i recomanacions sanitàries.

Atentament,

AMPA Pere IV.

Inscripcio acollida 20-21 (1)

Document responsabilitat