Com tots sabeu, en Josep María duia temps demanant un relleu com administrador del bloc. Han estat més de dos anys de dedicació en els quals no només ha engegat aquesta poderosa eina sinó que l’ha fet créixer dia a dia amb el seu esforç i la seva il•lusió.
Ara ha arribat el moment del canvi i hem trobat dos valents que a partir d’ avui s’encarregaran de continuar amb aquesta feina perquè tots puguem seguir gaudint del millor dels blocs. Es tracta del Jordi Llagostera i el Daniel Rubio.


Des de la nostra comissió els donarem suport i els ajudarem en el que puguem, però seran ells els que s’encarregaran d’organitzar i posar al vostre abast tota la informació que ens arriba per part de la resta de les comissions.

Seguim comptant amb la vostra col•laboració i esperem que el curs que ve els puguem donar molta feina amb notícies, fotografies i comentaris.

Des del bloc justament, m’agradaria donar-los la benvinguda i animar-los perquè amb les seves ganes i imaginació aquest bloc segueixi creixent.

L’adreça per enviar tota la informació també ha canviat. Des d’ara serà: bloc.ampa@gmail.com

Sofia Alonso
Vocal Comissió de Comunicació