bodybalance

Benvolgudes famílies ,
Aquest proper dimarts dia 3 de marc, comencem una nova activitat per a tots els pares i mares que vulguin recordar el dolç plaer del que era. .. tenir “agulletes”.
Després de recollir les preferències en les butlletes que ens varen arribar i de comentar amb la gent de Cet10 el que podíem oferir que s’hi ajustes, em trobat el següent:

BODY BALANCE (mou el body): Combina els principis bàsics del Ioga, Pilates, Tai chi i el mètode Feldenkrais, per crear un treball que aproxima el nostre cos i la nostra ment a un estat d ‘equilibri i benestar.
Reduir l’estirés i millorar la força, la f1exibilitat, l’equilibri, la postura i la capacitat de concentració, són els seus principals objectius.

L’activitat es realitzar á cada dimarts de 20:00 a 21:00 al gimnàs de l’Escola.
Aquesta primera sessió, tindrà una part informativa i una de practica (es recomana venir amb xandall o roba còmoda), per veure si ens interessa prou com per fer-ho de forma continuada

Al ser una activitat amb monitor/monitora, hi haurà una despesa mensual que estarà subjecte al número de gent interessada (pot rondar aproximadament els 10 euros/mes).

Un cop realitzada aquesta primera sessió, els pares/mares interessats en l’activitat hauran de notificar-ho a l’Esther o I’Aïda (dia 6 de març data límit) per veure si hi ha prou quòrum per tirar-ho endavant i començar el dia 10 de marc.

Així dones, us esperem el proper dimarts (entrada per la porta de la pista on recollim i deixem als xiquets) per passar una bona estona i verificar que estem millor del que nosaltres mateixos pensem….

Comissió d’Extraescolars / Esports
Fem esport, fem pinya, fem body…