Benvolgudes famílies,

Com bé sabeu, el passat 13 de novembre la nostra escola va inaugurar el Camí Escolar. No patiu no us farem un “parlament” més (ja els vam sentir tots dissabte), només volem aprofitar aquesta oportunitat, aquest punt i seguit per donar les gràcies a tots i a totes.

En primer lloc a les famílies, sabem com teniu d’apretada l’agenda i us volem agrair que trobessiu un moment per venir.

També agrair la feina realitzada des de l’escola, la implicació del professorat que ha fet i farà posssible que el projecte arribi els seus destinataris, els nostres fills. Ens permetreu un especial reconeixament a l’Imma Benet pel seu ajut i la seva dedicació.

Agrair a l’AMPA el seu recolzament, a la Comissió de Comunicació per la seva rapidesa, i en especial a la Comissió de Festes per la feinada de tenir enllestit l’estendard per a aquest dia.

Gràcies a tots els pares i mares que ens heu ajudat aquest mesos a contactar amb els botiguers, a repartir les caixes o a preparar els instruments, i també els comerços que han col.laborat sense excepcions.

Gràcies a algunes persones de l’administració que tots aquest anys han estat el nostre costat per tirar endavant el projecte.

I ara… a continuar treballant tots plegats per fer-ho realitat! Aquest és un projecte viu!
Comissió  Camí Escolar