zoohora

Donat que la nit del 29 es resta una hora als nostres rellotges, per tal d’adaptar-los a l’horari d’estiu, hem valorat no restar aquesta hora de les hores de son dels nostres fills i filles (i alhora de pares i mares).

Per tant, l’hora de trobada seran les 10:30 hores (hora ja canviada) a la porta de l’escola

Us recordem:
L’objectiu de la sortida és que els nostres fills i filles gaudeixin d’un equipament de la nostra ciutat, molt proper al nostre barri; que els proporcioni un acostament amb les diferents espècies d’animals que allà hi conviuen; gaudir d’un dia compartit amb altres companys de l’escola i les seves famílies i … moltes sorpreses més!!

Desplaçament: Tramvia L4 (Pere IV – Ciutadella)

Preus: L’escola ens ha facilitat descomptes 2×1, per tant dependrà del total de persones que siguem però serà més econòmic que la entrada ordinària. Les famílies que tenen el carnet familiar de club Zoo, evidentment, tindran l’entrada gratuïta.

Dinar: Està previst que sigui pic-nic, per tant cada família haurà de portar-se el menjar (al zoo també hi ha servei de restauració per aquells que ho prefereixin)

Durada de la sortida: Tornada al barri cap a 18:00h (Tramvia L4 Ciutadella –Pere IV)

Caldria que ens confirméssiu la vostra assistència a través d’un e-mail a grup.lleure.pereiv@gmail.com  amb les següents dades:

Nom del/s nens i edats/curs (incloure també els que encara no estan a l’escola):
Número d’adults:
Si teniu el carnet familiar Zoo Club indiqueu-lo:
Telèfon de contacte i/o adreça mail per contactar:

Us hi esperem!!!!
Grup de Lleure
Comissió de sortides en família
AMPA Pere IV