MATRICULA’T
al CASAL
a partir del
DILLUNS 4 d’ABRIL


Mares i pares dels alumnes de MusicActiva:

La matrícula del casal ART I MÚSICA A LES VACANCES comença el proper DILLUNS 4 d’ABRIL.
Tots tenim molt bon record dels casals anteriors i ens agradarà molt tornar-vos a veure per compartir amb vosaltres les cançons, els personatges i les aventures del nou espectacle.

Tria la forma de matriculació que et sigui més còmode i si vols fer alguna consulta, ja saps que pots parlar amb la secretaria de MusicActiva -93 285 06 93 / musicactiva@musicactiva.net– i si ho creus convenient, posar-te en contacte personal amb les directores pedagògiques de MusicActiva -Miriam Darriba i Isabel Darriba 625 34 74 11- que ja coneixen als teus fills/es i podran atendre el teu cas.

Ens veiem al CASAL !!!!
1.- MATRICULACIÓ a les OFICINES de MUSICACTIVA:
Imprimeix la BUTLLETA de MATRICULACIÓ que et fem arribar al document adjunt o que et pots descarregar de la nostra web    -www.musicactiva.net- i segueix les instruccions.

2.- MATRICULACIÓ via E-MAIL o per FAX:
Consulta la nostra web -www.musicactiva.net- clica MATRICULA’T en la opció MATRICULACIÓ VIA MAIL o FAX i segueix les instruccions.

3.- MATRICULACIÓ ON-LINE:
Consulta la nostra web -www.musicactiva.net- clica MATRICULA’T en la opció MATRICULACIÓ ON-LINE i segueix les instruccions.

 

– INSCRIPCIO CASAL 2011