Un any més tornem a començar la Challenge de cros escolar de 7 curses en els diferents barris de Barcelona. Curses que van adreçades als nens/es de primària i secundària fent distancies des de 800 m. fins a 1500 m.

Aquest any hi ha un canvi en el procediment d’inscripció, ja que el CEEB ja no subvenciona el pagament de la inscripció i de l’assegurança. Així doncs, tots/es aquells que vulguin participar hauran de fer el pagament a les oficines del CEE seguint els següents passos:

1-    Facilitar les dades del nen/a a l’escola (Imma B.) per inscriure’ls informàticament a l’aplicatiu de la cursa (nom, data de naixement, número de CATSALUT) abans del dimecres de la mateixa setmana que es realitza la cursa.

2- Fer el pagament a les oficines del CEEB (Avda. Litoral 86-96, al costat del poliesportiu la MarBella) abans del dijous de la setmana de la cursa, de la inscripció i assegurança.

a.    Inscripció 5€ , (inclou les 7 curses)

b.    Assegurança: 1€ per als nascuts al 2005, 2006 i posteriors.

4€ per als nascuts a partir del 2004 fins al 1995.

Tots aquells que ja participen en lligues escolars d’equip amb el CEEB i tenen l’assegurança pagada, no cal que paguin la part de l’assegurança.

3-    Presentar-se a la cursa el diumenge corresponent i participar.

 

Calendari de curses:

1-    25 de novembre: Sant Martí

2-    16 de desembre: Sants

3-    20 de gener: Les Corts.

4-    17 de febrer: Eixample

5-    17 de Març: Ciutat Vella

6-    14 d’abril: Nou Barris

7-    19 de maig: Sant Andreu

 

Per més informació, demaneu per la Imma B., o mireu la web www.elconsell.cat

Animeu-vos a participar!!