Benvolgudes famílies,

En primer lloc, esperem que estigueu tots bé i que aquesta situació excepcional acabi el més aviat possible.
Des de l’AMPA us informem de les decisions que hem pres en l’àmbit de les activitats extraescolars que gestionem:

1. Les extraescolars que facturem en un rebut únic des de l’AMPA, no es cobraran mentre no es realitzin. La part del rebut de març, que ja estava cobrada i no es va realitzar, es compensarà en el següent rebut amb les següents excepcions:

– Mecanografia: estan estudiant la possibilitat de fer sessions online. Es posaran en contacte amb les famílies. Mentre no es defineixi, no es cobrarà rebut.

– Teatre: estan estudiant la possibilitat de fer sessions online. Es posaran en contacte amb les famílies. Mentre no es defineixi, no es cobrarà rebut.

– Zumba pares i mares: si és cobrarà, ja que s’estan realitzant les sessions online i tots els/les alumnes estan d’acord.

2. Les activitats extraescolars que es cobren i gestionen directament per les empreses que les imparteixen, s’han posat en contacte amb les famílies. Tot i això, les condicions son les següents:

– Anglès International House: realitzen sessions online / App Edmodo. S’ha enviat un correu a totes les famílies per informar que faran una rebaixa del 10% del rebut mensual.

– Anglès British Council : estan fent sessions online i han fet arribar e-mails a les famílies. No faran rebaixa en el rebut mensual.

– Cet10: no farà cobraments mentre les activitats no es realitzin. La part del rebut de Març que ja estava cobrada i no es va realitzar, es compensarà en el següent rebut.

– Música Activa: Es facilitaran tutorials poder continuar treballant i proposen quotes flexibles a la situació personal. S’ha enviat un mail a les famílies amb la seva proposta per poder decidir.

La resta d’activitats, com no s’han realitzat, no es cobraran.

Per qualsevol dubte, podeu enviar un e-mail a ampa.extraescolars@pereiv.cat.

Cuideu-vos molt!

AMPA PERE IV