Benvolgudes famílies,

Després de treballar molt intensament amb Diverjoc i amb les informacions que tenim ara mateix sobre els protocols de salut i seguretat durant el Casal, com a AMPA no veiem possible poder garantir l’aplicació de totes les mesures per un bon desenvolupament del Casal.

És per això que aquest estiu no podrem dur a terme els Casals a l’escola i per tant anul·lem l’activitat.

Dir-vos també que lamentem no poder donar el servei als infants i famílies que havien fet la preinscripció. Hem treballat fins al final, i tot i l’esforç i empenta de Diverjoc per donar resposta, a 1 de juny encara hi ha aspectes incerts que ens han fet prendre aquesta decisió.

Informar-vos també, que hi ha escoles properes que per la informació que surt al web de l’Ajuntament ofereixen Casals d’estiu, us passem algunes per si voleu fer la consulta:

– La Flor de Maig
– L’Auditori
– Fluvià
– Acàcies
– Vila Olímpica

Podeu trobar l’oferta d’activitats d’estiu al cercador de la pàgina de l’Ajuntament:
https://vacances.barcelona.cat/ca/activitats-de-lleure

També ens ha arribat la informació de l’empresa GuilleArt (gestiona l’extraescolar de Manualitats) que ofereix casal d’estiu. Podeu demanar informació al e-mail: guilleorus@yahoo.es.

Famílies que havien sol·licitat beques de l’Ajuntament:

Les famílies que havien demanat l’Ajut a l’Ajuntament podran optar a un altre Casal també homologat per no perdre’l. Per fer-ho poseu-vos en contacte amb Diverjoc a l’adreça de correu electrònic inscripcions@diverjoc.net indicant:

– Nom i cognoms de l’infant.
– CODI Emissor: 100032CAS03
– I el CODI RECEPTOR (Activitat/casal on voleu anar. Aquest codi el trobareu a la pàgina l’estiu és teu: https://vacances.barcelona.cat/ca/estiu-a-la-teva-mida, buscar activitats de lleure i buscar el nou casal).

Cal donar resposta tant de les famílies que volen reubicar-se a un altre casal com les que no (en aquest cas feu correu també per anul·lar l’ajut, si us plau).

Famílies que havien sol·licitat suport per infants amb NEE:

En el cas de les famílies amb infants amb NEE que havien demanat suport de vetllador, Diverjoc es posarà en contacte amb vosaltres per gestionar la reubicació a un nou Casal.

Moltes gràcies a tots i totes per la col·laboració i comprensió i salut!

Comissió Casals i colònies
AMPA Escola Pere IV