Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió Pedagògica de l’AMPA Pere IV desitgem que totes i tots estigueu bé.

Són molts els correus que rebem aquests dies envers la Ballaruga d’enguany. Com ja sabreu la nostra activitat va supeditada a l’apertura dels centres i tot indica que això no serà un fet a curt termini.

Sabreu que per tirar endavant la Ballaruga es requereix un mínim de setmanes prèvies i per aquest motiu des de la Comissió Pedagògica hem pensat que el més encertat és posposar-la.

Si les autoritats pertinents ens concedeixen els permisos, ens agradaria celebrar la Ballaruga 2020 el primer dissabte d’octubre, fent-la coincidir amb la Festa de Benvinguda de l’AMPA.

Per aquest motiu i gràcies a la col·laboració per part de l’escola, si el departament ens deixa, la idea és començar els assajos a principis de setembre, en tot cas ja us informaríem més endavant.

Mirem la situació amb perspectiva, estem vivint un moment excepcional i per això es busquen solucions excepcionals. Des de l’AMPA valorem de manera molt positiva poder oferir als infants la seva Ballaruga i en especial als alumnes de 6è, si més no, per tancar una de les etapes més entranyables.

Des de la Comissió Pedagògica seguim treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia, ens veiem molt aviat!

Només amb el cor es pot veure bé; l’essencial és invisible als ulls.
(El Petit Príncep)