Imatge

BASES CONCURS CARTELL CARNAVAL 2013

1. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació plena d’aquestes bases, la interpretació de les quals correspon exclusivament al jurat, que podrà modificar- se en benefici dels participants.

PARTICIPANTS:
2. Hi pot participar tothom sense límit d’edat.

3. Els treballs poden ser d’autors/es individuals o en equip, amb un màxim de dos cartells per autor/a.

TÈCNICA i FORMAT:
4. La tècnica i l’ús dels colors és lliure.

5. El format del cartell ha de ser: DIN-A3

6. Els cartells han de contenir la llegenda: Carnaval al Poblenou 2013. A la part inferior s’hi ha de deixar una banda de 4 cm destinada als logotips dels col·laboradors.

7. Els treballs s’han de presentar muntats en un suport rígid (cartró o fullola).

FORMA I DATA DE PRESENTACIÓ:
8. Darrera de cada treball hi ha de constar el nom, cognoms, edat, telèfon i domicili de l’autor/a.

9. La data màxima de presentació és el 14 de gener de 2013, i s’han de lliurar a: Coordinadora d’Entitats del Poblenou
amb seu a:
Casal de Barri del Poblenou

rbla. del Poblenou, 49 08005 Barcelona

SELECCIÓ:
10. El jurat estarà per les persones representants de les entitats participants a la Rua de Caranval 2013 reunides en assemblea, el proper dimecres 16 de gener. El jurat té la facultat de declarar desert el premi.

DIFUSSIÓ:
11. L’obra guanyadora serà editada com a cartell anunciador i altres elements de difusió dels actes de la celebració del Carnaval, que tindran lloc al febrer de 2013.

12. Els originals de les obres premiades restaran en propietat de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou, que se’n reserva tots els drets d’explotació, difusió i publicació. Les altres obres podran ser retirades pels autors a partir de l’1 de març de 2013 a la recepció del Centre de Barri del Poblenou.

PREMI:
13. El/la guanyador/a del concurs serà obsequiat amb un guardó i un premi de 100€ o un pack d’articles valorat amb el mateix preu, aquests poden ser, segons l’edat del guanyador/a (infantil o adult):
– Joguines, articles d’esport, llibres, jocs, etc.
– Sopar per a dues persones + llibres + discos + altres articles a escollir segons el llistat que es poublicarà el proper 16 de gener.

14. El lliurament s’efectuarà dins els actes del pregó del Rei Carnestoltes.