Com és tradició, el nostre barri viu el Nadal amb múltiples activitats per a tota la família. Enguany el Pare Noel estarà el 23 de desembre a la Rambla del Poblenou amb el carrer de Sancho de Àvila i el 24 al carrer de Llull, a l’alçada de Can Saladrigas. L’horari serà d’11.30 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h.

Divendres dia 2 de gener a les 17h tindrà lloc al Parc de Llevant la Festa dels Reis de Bombers de Barcelona. Recordeu no oblidar las cartes del vostres fills, i fins i tot les vostres per lliurar-les a ses Majestats els Reis Mags d’Orient. També tindrà lloc una Recollida de Joguines Solidària per a Creu Roja. Tot aquell que vulgui col·laborar pot portar una joguina nova i que no sigui bèl·lica. La recollida estarà situada sota el castellet del Parc.

El patge Reial recollirà les cartes dels nens i les nenes el dia 3 de gener a la Rambla del Poblenou amb el carrer de Ramon Turró i el 4 de gener al carrer de Joncar amb Marià Aguilò. L’horari també serà d’11.30 h a 14 h i de 17.30 h a 20 h.

Finalment, la rebuda dels SS. MM. Reis d’Orient i la recollida de les cartes serà el 5 de gener davant de Can Saladrigas a partir de les 20h. La Cavalcada al Poblenou començarà a les 17.30h també a Can Saladrigas i els Reis faran un recorregut pel barri pels diferents carrers: Bilbao, Pg Taulat, carrer Provençals, carrer Pujades, carrer Lope de Vega, Avda Diagonal, Rbla del Poblenou, carrer Taulat, carrer Pallars, carrer Bilbao i Can Saladrigas.

Podeu conèixer totes les activitats de Nadal a Sant Martí i a tota la ciutat en aquest enllaç.

 

inspira