Us informem que el divendres 9 de novembre, de 8’30 a 11h i de 16’30 a 18h a la secretaria de l’Ampa de l’escola, us farem l’entrega de dorsals i samarretes de la cursa.

IMPORTANT: La sortida és a les 9h des de l’Avda de Maria Cristina i l’arribada és a l’Avda Rius i Taulet (carrer perpendicular a Maria Cristina).

Divendres, quan recolliu el dorsal, seguirem recollint diners (aportació voluntària) per fer la donació econòmica als projectes solidaris de la cursa. Recordeu que la nostra inscripció a la cursa és gratuïta i volem fer, com a escola, la nostra aportació solidària.

Diumenge 11 novembre, dia de la cursa, heu d’anar amb la samarreta de la cursa i el dorsal. Recordeu portar imperdibles per enganxar-lo.

Com és habitual, intentem reunir-nos un moment en grup i trobar-nos abans de la cursa.
El punt de trobada és directe a Pça Espanya, ens trobem entre les 8h i 8’15h (hora límit) a la torre que queda a l’esquerra, mirant cap a la font, per poder fer una foto de grup!! Aquesta foto és necessària per poder mostrar a l’organització el grup que formem a l’escola.

Donatiu cursa de la dona

A partir d’aquesta setmana i com cada any, estem recollint diners (aportació voluntària) per fer la nostra donació a algun dels projectes solidaris de la cursa de la dona (http://www.carreradelamujer.com/inicio/articulo/donacion-asociaciones-inicio).

Els diners recollits els entregarem el dia de la cursa entre l’Associació contra el Càncer i Mundo Cooperante (igual que el curs passat).
Tots els que vulgueu fer la vostra aportació voluntària de diners (no cal ser participants a la cursa) ho podeu fer a la secretaria de l’AMPA durant aquesta setmana.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!