DONA

A totes les dones que us heu inscrit a la cursa!!

Aquest divendres de 8 a 11h i de 16’30 a 18h a la secretaria de l’Ampa de l’escola, us farem l’entrega de dorsals i samarretes de la cursa. Les que sigueu un grup, intenteu recollir-les totes juntes, a ser possible.

El diumenge 19 d’octubre, dia de la cursa, heu d’anar amb la samarreta de la cursa i el dorsal. Recordeu portar imperdibles per enganxar el dorsal.

La sortida es la les 10h des de l’avda de Maria Cristina i l’arribada es l’avda Rius i Taulet (carrer perpendicular a Maria Cristina).

Com és habitual, intentem anar en grup i trobar-nos abans de la cursa.

EL punt de trobada és a les 8’15 a la parada de Tram PERE IV, per anar a buscar el metro a glòries fins a pça Espanya.

Si aneu directe a pça Espanya, ens trobem a les 9’15h a la torre que queda a l’esquerra, mirant cap a la font, per poder fer una foto de grup!!!

Sinó també proposem a l’arribada esperar-nos a les escales que pugen a la font, just abans de pujar…i esperar a ser un bon grup per fer foto desprès de la cursa.

Us recordem que encara estem recollint diners per fer la donació econòmica a l’AECC. Podeu entregar-ho a la secretaria de l’ampa.

Divendres i dissabte al pavelló 2 de la fira de pça Espanya hi ha la “fira del corredor” de la cursa i hi ha moltes activitats, tallers i expositors. Aquí teniu el link per trobar més info:

http://feriasportwoman.es/

Us esperem a totes el diumenge amb moltes ganes de passar-ho bé, amb molta energia i preparades per ser protagonistes d’un dia esportivament “especial” per les dones.

Fem Esport, Fem Salut!!