20111208-155213.jpg
El Fènix del Poble Nou naixerà a les 20:00h a la Platja del Bogatell enmig d’una nit de LLUNA PLENA després d’un projecte que ha desenvolupat la Colla Drac Poble Nou durant dos anys!
La nova figura de la Colla del Drac del Poble Nou (la quarta de la colla sense comptar els dos capgrossos i l’estandard) naixerà a partir d’un ou que sortirà en cercavila des de Can Saladrigas a les 19:30h.
A l’endemà, el primer dia de vida, la figura farà d’enfitrió de la VI Trobada de Bestiari Nadalenc conjuntament amb els dos capgrossos de la mateixa colla (la Mercè, el cabàs de les dotze i en Jaume el boter). Al cercavila, que arrancarà a les 12:00h a la Rodona del Casino, hi participaran altres colles convidades com el Ramat d’Ovelles de Canovelles i la Oca de la Malla.
En tot moment, la nova figura de Bestiari anirà acompanyada per un grup de música creat per l’ocasió: Intruments de Vent Metall tocant conjuntament amb els Grallers de la Colla Drac Poble Nou! Les músiques, a més s’han creat per l’ocasió a càrrec d’Ester Vela.
Com podeu veure, al Poble Nou no estem de Pont! Tots aquells que encara esteu pel barri o a la ciutat, no us podeu perdre aquest acte tant esperat per a tothom!