20121210-115853.jpg
Les entitats que conformen el MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) convoquem a participar activament a la jornada de lluita de l’ensenyament, convocada a tot l’Estat, per al dia 13 de desembre de 2012, en defensa de l’educació pública i contra la LOMCE i les retallades.

A Catalunya, tenim un doble motiu per sortir al carrer: un atac sense precedents al nostre model educatiu català i a la immersió lingüística, que posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat, i d’altra banda, una llei que no fa més que augmentar la mercantilització i aprofundir en la privatització de l’ensenyament públic, alhora que s’estan retallant, de manera desmesurada, els pressupostos de l’educació pública.

Convoquem al professorat i a tota la comunitat educativa a la mobilització el DIA 13 DE DESEMBRE:

MIGDIA: Organitzem actes de protesta als centres (cadenes humanes a l’entorn del centres, entre un centre i l’altre, xiulets, pancartes, etc.).
-A les 18:00h: MANIFESTACIÓ que tindrà lloc a Barcelona* a les 18’00h de la tarda, des de Pl. Universitat/cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume.

PER LA COHESIÓ SOCIAL: NI LOMCE, NI RETALLADES
EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA I LA LLENGUA CATALANA

*Més informació, altres convocatòries, manifest, cartelleria…: http://portal-ccoo.blogspot.com/2012/12/manifestacio-unitaria-en-defensa-de-la.html

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)

ssociació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Ensenyament de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FETE-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC-STEs (IAC)