Estimades famílies,

Des de la Comissió de Casals i Colònies de l’AMPA estem treballant en diferents projectes de cara a l’any vinent i una de les inquietuds que se’ns ha fet arribar al llarg dels anys, té a veure amb la realització de Colònies de Curs (les que es realitzen amb el grup classe i en el marc del calendari escolar, d’octubre a maig).

A l’Assemblea de l’AMPA del passat dijous 31 de maig, es va valorar preguntar a les famílies si hi ha la inquietud de fer colònies de curs en horari lectiu. Si bé l’escola no ho planteja com una activitat prioritària, volem saber l’opinió de les famílies, per aquest motiu, a l’enquesta que us adjuntem trobareu una pregunta en aquest sentit.

D’altra banda, des de la Comissió plantegem una alternativa a les Colònies de Curs, atès que ara com ara, l’escola no promou les colònies en horari lectiu i en el cas que les famílies valorin la iniciativa favorablement.

És per aquest motiu que us fem un primer resum de la proposta que podríem promoure i alhora, us demanem que respongueu a un breu qüestionari. No us portarà més de 3 minuts.

De forma resumida, proposem la realització d’unes colònies dins el curs escolar que:
– Es faran en cap de setmana (sortida dissabte al matí i arribada el diumenge a la tarda).
– Les activitats es faran per grup-classe.
– Les colònies es faran bianualment: P5, 2n i 4t de Primària  (final de cicle).
– Es realitzaran a través d’alguna empresa dedicada al món de l’educació no formal (per exemple CET10, Rosa dels Vents, Fundació Pere Tarrés, etc).
– El cost de les colònies anirà a càrrec de la família.

Val a dir, que aquesta proposta no inclou les colònies de sisè, atès que aquestes colònies ja les organitza l’escola.

Per seguir avançant en aquest projecte, necessitem saber la vostra opinió i és per això que necessitem que respongueu a les següents 5 qüestions. Quan tinguem els resultats de les enquestes, farem el retorn a les famílies de l’escola.

                         En aquest enllaç trobareu el qüestionari: QÜESTIONARI COLÒNIES

Gràcies a totes les famílies per endavant i seguim!!