Benvolgudes famílies:

Un curs més us presentem les activitats extraescolars pel proper curs 2011/12.

La comissió d’activitats extraescolars de l’Ampa seguim treballant de valent per oferir-vos unes activitats de qualitat per als nostres fills i filles. És per això que aquest curs trobareu algunes novetats. La més important és el canvi d’horari. Us presentem totes les activitats encaixades en el nou horari basant-nos en la propera inexistent sisena hora, comptant que tots els nostres infants faran l’horari de 9 a 12:30 i de 15:00 a 16:30. Com ja sabeu podria haver-hi canvis d’horaris.

Esperem que la mostra de les activitats extraescolars de la nostra escola d’aquests passats caps de setmana, us ajudi a escollir quines seran les activitats per al proper curs 2011/12.

Les novetats són:

PISCINA P4. Iniciació a la natació per als alumnes de P4. Aniran al Centre Municipal Esportiu Can Felipa acompanyats de dos monitors de menjador. Dinaran quan tornin de la piscina. Preu: 60 €/trimestre.

ANGLÈS. S’ofereix a P4 i P5 i a tots els cursos d’Educació Primària. Degut a que l’Emma Galin que és l’speaker de la nostra escola torna als EE.UU, els nostres alumnes faran anglès amb Make It Up-Babel Languages. Es farà una reunió informativa al setembre per aquells/es que s’hagin inscrit prèviament.

Preu: 24 €/mes 1 dia a la setmana (mínim de 6 alumnes/grup).

CANT CORAL. S’ofereix de 1r a 6è. A càrrec de Yaiza Gutiérrez, cantaire del Cor Trobada i Cor Tessàlia, estudiant de direcció coral i germana d’un alumne de la nostra escola. Ens proposa aquesta activitat per tal de formar un grup de cant Coral que afavorirà l’educació musical, vocal i estètica a més de treballar la veu i l’afinació. Cada 15 dies (2 divendres al mes amb possibilitat de cada divendres). Preu: 10 €/mes aprox.

BATUKADA – PERCUSSIÓ. S’ofereix per als alumnes d’E. Primària. Es farà cada 15 dies (2 divendres al mes). Activitat on es treballaran les tècniques del món de la percussió i el ritme, creant un grup per poder amenitzar les festes de la nostra escola i les cercaviles al barri (carnaval, festes de maig, etc.). Grups per edats. S’oferirà un grup d’adults en altres horaris per poder acompanyar els nostres fills/es. A càrrec del Dan Arisa, percussionista i bateria de l’escola MusicActiva. Preu: 15 €/mes.

TALLER D’ART. S’ofereix a P4 i P5 i tots els cursos de Primària. Faran activitats artístiques i plàstiques en relació a l’edats dels nostres alumnes com, pintura, dibuix, creació de joies amb diferents material (feltre, decopache, pasta de sal, ganxet, etc.), reciclats. A càrrec de la Teresa Pampalona, mestra de l’escola d’Art de la Rambla del Poblenou. Preu: 17 €/mes.

Pel que fa a la resta de les activitats, continuen les següents:

TEATRE. Activitat per a P4 i P5 on es divertiran jugant amb personatges de contes tradicionals. Per a 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è es faran classes de teatre on aprendran a expressar-se, escoltar, dominar el cos i la veu descobrint els personatges d’un conte. Lazzigags. Preu: 28 €/mes.

PISCINA P5. Iniciació a la natació per als alumnes de P5. Aniran al Centre Municipal Esportiu Can Felipa acompanyats de dos monitors de menjador. Dinaran quan tornin de la piscina. Preu: 60 €/trimestre.

INICIACIÓ ESPORTIVA. Activitat per als alumnes de P4 i P5. Es farà psicomotricitat i iniciació a diferents activitats esportives al gimnàs interior. Disciplina educativa que, mitjançant el cos, les sensacions, els moviments i els jocs, aconsegueix que l’infant estableixi una relació positiva amb ell mateix, els objectes, l’espai, el temps i els altres.

CET10. Preu: 18 €/mes/2 dies a la setmana i 11,75 €/mes/1 dia a la setmana.

PRE-ESPORT. Continuem amb l’ activitat per als alumnes de 1er de Primària. Inicia als infants en el coneixement i la pràctica des diferents esports i millora la condició física de forma genèrica. A la pista poliesportiva.

CET10. Preu: 18 €/mes/2 dies a la setmana.

FUNKY – DANSA MODERNA. Per a tots els cursos d’Educació Primària. Activitat de ball modern per aprendre a seguir el ritme de la música, treballar diferents passos, muntar coreografies, etc.

CET10. Preu: 11,75 €/mes/1 dia a la setmana.

PATINATGE URBÀ. Activitat per als alumnes de Primària on s’iniciaran i alguns es perfeccionaran en el patinatge en línia. A la pista poliesportiva. S’intentarà que sigui una activitat de continuïtat per a tot el curs i no només d’un trimestre. CET10. Preu: 11,75€/mes 1 dia a la setmana.

BÀSQUET. Activitat per als alumnes de 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è. Esport col.lectiu d’oposició, cooperació i mixte on es desenvolupen diferents habilitats tècniques i tàctiques. Els alumnes de segon jugaran durant el curs una lligueta interna que comporta un partit al mes amb equips d’altres escoles del barri i es proposa iniciar-se a la competició a partir del febrer. Les competicions ordinàries començaran a partir de 3r de Primària i des de principi de curs (octubre/novembre). Per això esperem la vostra empenta perquè es consolidi el bàsquet com a esport col.lectiu a l’Escola Pere IV.

CET10. Preu: 18 €/mes/2 dies a la setmana (sense competir) i 27 €/mes (amb competició, llicències, samarretes, més un dia més –el de partit-).

AULA D’ESTUDI. Per als alumnes de 4t a 6è de Primària que facin alguna activitat extraescolar de 17:30 a 18:30 a l’escola. Un monitor de Cet10 estarà amb els infants de 16:30 a 17:30. Primer berenaran i més tard faran els deures a la biblioteca. Activitat estrictament d’estudi. En el cas de que qualsevol nen/a incompleixi les normes d’estudi es parlarà amb les famílies i no es podrà tornar a quedar.

CET10. Preu: 6,20 €/1 dia setmana i 12,40 €/2 dies a la setmana.

VELA. Consisteix en la iniciació a l’esport de la vela lleugera per als de 2on i la continuïtat i perfeccionament per als de 3er, 4rt, 5è i 6è. El curs consta de 4 dies seguits (2 hores al dia) en els mesos de juny i setembre. Començaran amb un nivell bàsic i podran anar assolint nivells. Volem que sigui una activitat de continuïtat. És imprescindible que sàpiguen nedar. Aprenen a preparar el “raquero” o el “week-end” (taps, timó, aixecar veles…) durant 15 minuts i després surten a navegar. Es tornarà a oferir l’activitat simultània per a pares i mares. Centre Municipal de Vela. Port Olímpic.

Preu: 60 €/curs 4 dies. Desplaçament amb autocar acompanyats per pares i mares voluntaris.

MÚSICA. MúsicActiva. Els grups de P4 i P5 faran 2 hores a la setmana repartides en dos dies. Els grups de 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è de Primària faran una hora i mitja en un sol dia a la tarda i mitja hora a la setmana d’instrument al migdia. És molt important que les famílies interessades en què el seu fill o filla continuï amb l’activitat de música, us llegiu atentament la informació específica que us farà arribar “MúsicActiva”.

Preus: Infantil 54€/mes 2 h/set. Primària: llenguatge 40,50 €/mes 1h 30/set. Instrument individual: 54 €/mes 30 min./set.

**Molt important: els alumnes de P5 (curs 2010/11) han de confirmar la continuitat fins el dimarts dia 7 de juny com a data límit a les oficines de MusicActiva (932850693), per tal de realitzar la prova d’instrument corresponent.

Per realitzar activitats extraescolars cal ser soci de l’AMPA, aprovat a l’Assemblea General del curs 2008/09.

Tal com es va fer aquest curs passat, s’abonarà una quota única d’inscripció a les activitats extraescolars de 15 € per família per tal de poder finançar les secretàries de l’Ampa.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: Començament el dia 3 d’octubre de 2011.

DATA LÍMIT: dimarts dia 15 de juny. Heu de presentar els dos impresos d’inscripció a la secretaria de l’Ampa. Un cop acabat el termini establert, no es garanteix la plaça de les inscripcions rebudes amb posterioritat. Us lliurarem la còpia de l’alumne on constarà el dia de presentació.

A continuació us facilitem l’adreça del bloc de l’Ampa on trobareu tota la informació actualitzada i on podeu adreçar-vos per qualsevol dubte. Si no ens podeu fer arribar correus electrònics podeu deixar-nos el missatge a la secretària de l’Ampa (Esther). Intentarem atendre qualsevol dels vostres dubtes i/o suggeriments.

http://blocampa.wordpress.com/contacte/extraescolars

ampa.secretaria@gmail.com

A continuació les fitxes d’inscripció i horaris

– FITXA INSCRIPCIÓ INFANTIL ALUMNE

– CICLE INICIAL ALUMNE

– CICLE MITJÀ ALUMNE

– CICLE SUPERIOR ALUMNE

– HORARI INFANTIL

– HORARI PRIMÀRIA

Us recordem que aquestes fitxes restaran a la vostra disposició en el lateral del bloc.

Esperant que les activitats siguin del vostre agrat, us saluda ben cordialment,

La comissió d’extraescolars de l’AMPA