L’AMPA de l’Escola Pere IV us convida a tots i a totes a la

FESTA DE LA DIVERSITAT

que tindrà lloc aquest dissabte

dia 10 de març de 10:00 a 13:00

al pati gran de la nostra escola.

Com a AMPA treballem conjuntament amb l’equip docent del centre per fer de la nostra escola una escola inclusiva, diversa i plural, per aquest motiu, enguany organitzem la primera FESTA DE LA DIVERSITAT DEL PEREIV la qual volem dedicar als COLORS DE LA PELL.

Des de ben petits, hem sentit parlar del denominat “color carn”. Un color amb un to indecís que no representa la realitat del nostre món, ja que de “colors carn” n’hi ha tots els tons i cadascun d’ells ens fa bonics, únics i especials als ulls dels altres. Amb aquest missatge, volem contribuir a fer veure als nostres fills i a les nostres filles la bellesa de la diversitat i ajudar-los a entendre que tots els colors són vàlids per ser denominats “color carn”: el color canyella, el color xocolata, el color ametlla, el color mel, el color nata, etc.

Al llarg d’aquesta setmana els vostres fills i filles visualitzaran el següent vídeo a la seva classe i amb l’ajuda de la mestra o el mestre faran un treball de reflexió sobre la diversitat i tots els tons que pinten la nostra pell: https://www.youtube.com/watch?v=w9QJpBWLfr8

Per reforçar aquest missatge, l’AMPA ha adquirit vàries caixes de colors de diverses tonalitats a través del projecte Ubuntuland. Per tant, a partir d’ara, aquests colors estaran disponibles a totes les classes del PereIV per tal que cada cop que els nens i les nenes hagin de fer un dibuix puguin escollir lliurement el color amb el qual volen pintar la “carn”. Podeu trobar més informació sobre el projecte Ubuntuland al següent enllaç: https://ubuntuland.com/

ACTIVITATS DE LA FESTA DE LA DIVERSITAT

Lectura del conte “Los colores de nuestra piel”

de Karen Katz, editat per Intermón Oxfam.

Es farà una lectura a les 10:00 i una altra a les 11:00.

Taller “Quin és el meu color carn?”.

Crearem un mural amb tots els nostres rostres i les diverses tonalitats de la nostra pell aprofitant els colors d’Ubuntuland.

Taller “Ens pintem la pell”.

Pintarem la nostra pell amb preciosos dibuixos fets amb pintura de cos apta per a petits i grans.

Joc de l’Oca per la Diversitat

Farem una Oca molt especial, on les peces serem nosaltres i aprendrem molt sobre la nostra pell!

Entre totes les famílies que juguin al Joc de l’Oca es sortejarà dos cupons per gaudir d’un bon massatge. 

Tast de “Plats de tots colors”.

 Us animem a portar pastissos, fruites, galetes, etc.  Tots aquells aliments que combinats són una festa de colors i sabors.

Podeu crear una composició gastronòmica i multicolor amb els vostres fills que ens ajudarà a amenitzar la festa.

 Entre totes les famílies que portin els seus plats al tast es sortejarà un cupó per gaudir d’un Menú Degustació al restaurant L’Artesana del Poblenou. 

Us esperem a tots i a totes!!!

AMPA de l’Escola PERE IV