amb veu

Com molts de vosaltres ja sabeu, el proper 24 de Maig es celebra el primer Fòrum de les Famílies i l’Educació a Catalunya al que esteu tots convidats.

El Fòrum tindrà lloc a la seu de Barcelona de l’Institut del Teatre de 9 a 14.00h. Es tracta d’una jornada d’un matí de durada on trobareu una exposició de gairebé un centenar de bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya; tallers i ponències on s’explicaran exemples concrets de què i com poden fer les famílies per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació, millorar la democràcia a l’escola, entre d’altres. També per finalitzar la jornada hi haurà una sessió plenària on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació, i on es presentarà el Llibre Blanc de la participació de les famílies a l’escola.

Ja us podeu inscriure tota la família escollint els tallers i ponències a les que voleu assistir. Podeu consultar el programa AQUÍ.

És un acte lliure i gratuït.
Només CAL INSCRIURE’S AQUÍ. A què espereu! El 24 de maig TOTS AL FÒRUM. Veniu a dir la vostra i demostrem que som molts