granrecapte

“Aporta el teu granet de sorra, entre tots farem una muntanya”

L’ AMPA, mitjançant la  Comissió Pedagògica engega una nova campanya, RECAPTE D’ ALIMENTS PEL NADAL, destinada a tota la comunitat educativa de la nostre escola. Aquesta campanya s’inicia el proper DIMARTS 9 DE DESEMBRE i tindrà lloc fins el 19 DE DESEMBRE,  els aliments es podran dipositar al VESTIBUL de l’escola.

Aquesta campanya va enllaçada amb el Gran Recapte dels Aliments, que es va duu a terme pel Bancs dels Aliments el cap de setmana passat i es difon a traves de la col·laboració dels mitjans de comunicació i d’una gran part de mercats i supermercats de les principals poblacions.

El Banc dels Aliments és una entitat benefica sense ànim de lucre i independent de qualsevol ideologia econòmica, política o religiosa. La distribució dels aliments es fa a traves de 311 entitats benefiques.

El Banc dels Aliments també vol fer arribar la seva inquietud a les escoles i instituts de Barcelona amb la intenció de crear consciència de la pobresa que hi ha a prop nostre, a més de donar a conèixer la tasca que el Banc dels Aliments realitza en la lluita contra la fam i el malbaratament.

Aquest programa, cabdal en la sensibilització i l’educació dels més joves, col·labora amb més de 102 escoles i recapta unes 47 tones d’aliments cada any.

Quins són els aliments recomanats?

–          Galetes, cereals….

–          Arròs

–          Llet ( tetra-brik )

–          Sucs (tetra- brik)

–          Llegums crues o en llauna

–          Pasta

–          Llaunes de conserva, tonyina, sardines..altres

–          Fruits secs

–          Sucre

–          Cafè

–          Oli

–          Farina

–          I no ens oblidem dels més petitons: llet en pols, farinetes, “potitos”…

Es demana no portar envasos de vidre ni aliments que necessitin conservació molt especifica.

Fem una crida a la solidaritat!!!!       5 de desembre del 2014            Comissió Pedagògica