fem_esport


Companys i companyes,

Molt bé, però… i PER LES MARES I ELS PARES QUÈ????????????
Aquesta o d’altres variants, han estat la frase que aquests darrers dies ha arribat reiteradament a les orelles dels membres de la Comissió Extraescolars/Esports de l’AMPA.

Doncs apa, SOM-HI. Tot i que ja ho teníem previst, i si ho recordeu, ja es va anunciar a l’Assemblea General de l’AMPA, hem posat fil a l’agulla i tirem endavant un dels objectius inicials de la Comissió:

Organitzar activitats esportives pels pares/mares, i aconseguir fer noves coneixences, compartir rialles, fer esport i a la vegada salut.

Segons el que ha arribat a l’antena d’Esports, sembla que hi ha dues activitats amb prou quòrum com per poder-les iniciar properament.

1a Lliga Casolana de Futbol Sala al Pere IV
Els partits tindran lloc entre equips formats per un porter i quatre jugadors de camp. El número d’integrants de cada equip serà 10 a 12 pares/mares.
Potser sembli agosarat, però ens agradaria que sortís un equip per curs (de P3 fins a 1er), dos de 2n i un d’entre els pares/mares de 3er i 4rt. No hi ha cap problema si un grup de pares/mares vol presentar el seu propi equip, l’únic que es mirarà des de l’organització és que ningú quedi penjat. Entre tots es muntarà una lligueta (anada/tornada) on òbviament i el principal serà passar una bona estona.
Els partits, tindran lloc de 20:30 a 21:30 (horari coordinat amb el Personal de Neteja de l’Escola). A les butlletes ens podeu indicar el dia que us aniria millor.
En relació als equips que surtin s’establirà un calendari, on intentarem que els grups juguin cada 15 dies, i així no perdre el ritme de competició i l’alt nivell de compenetració que de ben segur es podrà veure.
Activitat de Manteniment, per als qui bàsicament vulguin … mantenir-se…
L’activitat estarà portada per un monitor de CET10, que en un principi valorarà la demanda dels interessats (pilates, manteniment, ioga, estiraments, taixi, karate o aeròbic).
Necessitem que reflectiu les vostres preferències a la butlleta, per tal que puguem tancar el tema del Monitoratge.
Tot i que no s’ha arribat a parlar amb CET10 del tema econòmic, és probable que aquesta activitat tingui un cost, que anirà lligat a l’índex de participació.

Altres activitats.
Qualsevol altra opció que us sembli interessant (bàsquet, hoquei patins, ballet clàssic….) ens agradaria que ens la féssiu arribar per mitjà de la butlleta. Serà el grau d’interessats en cada tema el que farà que ens plantegem tirar endavant una opció o no. Per un Nureyev no muntarem un Trencanous… ens sap greu.

Cal que complimenteu les Butlletes  (Descarrega en PDF)  i les feu arribar a les Secretàries de l’AMPA (Ester i Aïda) abans del 28 de Novembre. Un cop recopilada tota la informació us comunicarem com quedaran organitzades les activitats i els horaris.

No ens queda més que animar-vos a passar una bona estona tots junts i així assegurar-nos una bona dosis de rialles, que això sí que ens fa més joves……..

Comissió d’Extraescolars/Esports
Fem pinya, Fem Esport, Fem Escola ….