20120122-195209.jpg

PANCARTA A L’ESCOLA

A la darrera assemblea de l’AMPA celebrada el passat 21 de desembre es va acordar la nostra adhesió a la iniciativa de la Comissió d’Educació del Poblenou per fer públic el desacord amb les mesures de reducció del finançament del servei d’educació: sisena hora, reducció de subvencions de les llars d’infants, reducció substitucions, etc. Aquesta iniciativa també té el suport de l’equip de mestres de la nostra escola i del conjunt de centres educatius del barri. Per aquest motiu hem penjat una pancarta a la porta de l ‘escola, com ho han fet o estan fent la resta d’ escoles del barri, amb un eslògan comú: “Que no ens retallin el nostre futur”.
Us anirem informant de les diferents iniciatives i/o propostes que s’organitzin al nostre barri.

 

SPEAKER I SUPORT EDUCATIU

Des de el passat dia 9 de gener, tal i com es va aprovar a les assemblees dels dies 9 de novembre i 21 de desembre, hem començat el suport de conversa en anglès (speaker) i d’expressió escrita en català per tots els grups de primària (1 hora setmanal per grup, tant d’anglès com de català). Aquestes activitats estan finançades per l’Ampa i coordinades per l’equip directiu i els mestres de l’escola. Creiem que ajudaran a millorar la qualitat que tots desitgem per l’educació dels nostres fills i filles. Això suposa una despesa important del pressupost l’AMPA i volem agrair la participació de les famílies, la col·laboració del equip directiu i de mestres de l’escola així com també oferir la possibilitat a aquelles famílies que encara no son sòcies de l’Ampa, puguin reflexionar sobre la importància en aquests moments de col·laborar en l’educació dels nostres fills. La nostra intenció es continuar treballant conjuntament amb l’escola en aquesta línia i per això necessitem la participació de tota la comunitat educativa.

INSTITUT NOU
Us fem arribar la invitació de l’Institut Nou del Poblenou per participar en el procés de tria del nom oficial del seu centre:
L’institut Nou del Poblenou, un dels centres de secundària públics als quals es troba adscrita la vostra escola, està en procés d’escollir nom. En aquest procés hi estan participant alumnes, famílies, professorat i algunes entitats del barri que també han fet les seves propostes.
Voldríem convidar-vos a participar de tal manera que aporteu la vostra proposta al Consell Escolar de l’institut que escollirà el nom en darrera instància. Per aquesta raó us proposem:
Que fins el 30 de gener es facin propostes sobre el nom amb una breu argumentació, de manera que finalitzat el període es pugui fer pública una llista de noms proposats.
Que entre la publicació de la llista i el 13 de febrer es voti per part de tota la comunitat educativa el nom que es consideri més adient.
El Consell Escolar de l’institut que se celebrarà el dia 27 de febrer decidirà entre les 6 propostes (alumnat institut, famílies institut, professorat institut, comunitat educativa escola Les Acàcies, comunitat educativa escola Pere IV i entitats del barri).
Agraint-vos anticipadament la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació,
Ramon Grau, president del Consell Escolar de l’institut Nou del Poblenou
Podeu fer arribar les vostres propostes, iniciatives i/o suggeriments a la secretaria de l’Ampa (Esther) o per mail a ampa.secretaria@pereiv.cat
Us recordem que també podeu consultar a secretaria les actes de les assemblees i juntes.
Per qualsevol altre informació que necessiteu us podeu posar en contacte amb els membres de la junta personalment o via mail, ampa@pereiv.cat
Aquests són temps difícils, però creiem que ens podem sentir molt orgullosos de la nostra escola i de tota la comunitat educativa, i estem segurs que entre tots encara ho podrem fer millor…animeu-vos a participar!!!!
AMPA PERE IV
Barcelona, 20 de gener de 2012
Enllaç al nou institut:

http://www.xtec.cat/centres/a8064155/Institut_Nou_del_Poblenou/Inici.html