Les teories matemàtiques del Doctor Dohmado Sonkuatra 

Ja tenim totes les respostes:

Teníem totes les respostes, però necessitàvem un nexe d’unió entre elles, quelcom que transformés les dades empíriques en una narració entenedora.

Per això vaig posar en mans de Felip Puig, més ben dit, del seu secretari, ja que ell continuava sobre una cabina a Canaletes, tots els resultats obtinguts pel meu laboratori.

La ciència deixava pas a la policia. Només introduir les dades a la base de dades de la INTERPOL  va sortir un nom, un pres de Can Brians que respon a les inicials JD.
Personats al centre penitenciari, el reclús va ser sotmès a durs interrogatoris per tal d’obtenir una confessió, una cosa que expliqués que s’amagava realment darrere del ON, QUAN, QUÈ.
El reu va aguantar tots els mètodes d’interrogatori legals, para-legals i il·legals als  quals va ser sotmès. Quan ja tot semblava perdut, va sonar el meu mòbil, tinc com a melodia de trucada una cançó de José Luís Perales, i el delinqüent es va esfondrar realitzant una completa confessió que transcrivim literalment.


Jo J.D pres 4657 confesso que:
Formo part de: Una organització secreta i il·lícita anomenada Comissió Pedagògica.
La qual amb la complicitat de: Molts membres de la comunitat del CEIP Pere IV.
Hem ordit un pla perquè el pròxim: Diumenge 29/05/2011 al matí (si el temps no ho impedeix).
Reunits a: L’espigó de la Marbella, davant la Base Nàutica
Formem part d’una nova bogeria: PARTICIPEM en l’enregistrament d’un FLASHMOB (http://es.wikipedia.org/wiki/Flashmob ) Un flashmob, és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de cop i volta en un lloc públic, fa alguna cosa inusual i després es dispersa ràpidament.
Al lloro: Admeto haver “embaucado” a moltes persones que porten setmanes preparant la coreografia i tot el necessari perquè això arribi a bon terme.

A TOTS els implicats i a TOTS ELS QUE VULGUIN PRESENCIAR el que sens dubte serà un espectacle, US ESPEREM.

 

 

Dr. Dohmado Sonkuatra