castanyaa

Encara que no ho sembli i quasi no haguem amagat les xancles….ja està aquí!!!….. Serà el proper divendres 31/10 a partir de les 16:30h. Tindrem castanyes, berenar i jocs relacionats amb la tardor, adobats amb la companyia de la nostra castanyera i l’entremaliat Marrameu…us ho perdreu???

Però per tal que tot surti el millor possible,  necessitem la col.laboració de tot aquell que vulgui posar el seu granet de sorra:

– Al matí – necessitem trobar voluntaris que s´apropin a les 9h al menjador de l´escola per tal de ajudar a obrir castanyes i preparar-les per a torrar-les a la tarda.

– Al migdia – pels volts de les 15:30h esperem als “iaios/as” més castanyers que ens ajudin a preparar el foc, començar a torrar les castanyes i anar preparant les paperines per tal de repartir-les un cop acabin les classes.

Es tradició complementar les castanyes i els moniatos amb un berenar amb pastissos, galetes i d´altres dolços de l´àvia. Aquí també demanem la vostra col·laboració deixant, el que pugueu aportar, des de primera hora del matí i a llarg de tot el dia a la secretaria de l´AMPA. A les 16:30h es trauran per tal que els nostres fills gaudeixin del berenar que es mereixen….els sucs i l´aigua els proporciona l´AMPA gratuïtament.

Això sí, la nostra escola és una escola compromesa amb el medi ambient i com a tal mirem de minimitzar  els residus, per això fem servir els nostres ECO-GOTS….. No els oblideu !! I si no en teniu a casa en podreu adquirir el dia de la festa a un preu molt assequible i així els podreu fer sevir en les properes festes!!

Un apunt important  per aquell dia:

– Les extraescolars que es desenvolupen al pati quedaran afectades per la festa, els nens que hi vagin faran activitats alternatives a d´altres espais de l´escola amb els monitors habituals.

Comptem amb vosaltres….i els vostres menuts també!!!

Recordeu que fent festa…també fem escola!!

Comissió de Festes

AMPA Pere IV