cartell_cooperarferciutat_jpgeCom ja sabeu, el carrer Pere IV és un carrer abandonat que cal recuperar entre tots i totes. Des del mes de gener s’han estat recollint les vostres opinions sobre Pere IV a través de l’enquesta organitzada per la Taula Eix Pere IV i ara és el moment de saber quins han estat els resultats i de continuar amb la següent fase del procés participatiu: la fase deliberativa.

És per això que el dissabte 16 d’abril, d’11 a 14h, us esperem als tallers participatius que es faran a Can Ricart dins del marc de les Jornades Cooperar per fer Ciutat. Perquè la participació i l’activació de Pere IV no s’aturi volem que vingueu i convideu els vostres amics, veïns i familiars del barri!
I no us oblideu de portar els vostres petits perquè també hi haurà tallers per a ells!

També esperem que després dels tallers us quedeu a l’arrossada popular que prepararem, feta amb productes ecològics de les cooperatives de consum del Poblenou!

Però les activitats no acaben aquí, així que per la tarda us convidem a conèixer altres experiències internacionals i de ciutat, així com molts altres projectes al voltant del barri i Pere IV que estan promovent l’economia cooperativa, social i solidària.

En definitiva, les jornades es faran els dies 15, 16 i 17 d’abril i hi hem preparat un munt d’activitats, debats i taules rodones al voltant de Pere IV en les quals esperem trobar-vos-hi a tots i totes!

Consulteu el programa jornades@ que us adjuntem i difoneu-lo entre els vostres contactes.
Taula Eix Pere IV

http://eixpereiv.org/

https://www.facebook.com/carrerpereiv

https://eixpereiv.wordpress.com

taulaeixpereiv@gmail.com