Benvolgudes famílies,

Com ja us hem explicat en alguna ocasió, la nostra escola participa des de fa anys en un projecte destinat a crear una xarxa de camins escolars al Poblenou. La Macrocomissió Camí Escolar (MCCE), que és com es diu el grup que lidera el projecte, la formem 15 centres del barri, tant públics com concertats, de tots els nivells educatius (escoles bressol, infantil, primària i secundària).

També hi participen representants de l’administració: Ajuntament del districte de Sant Martí, Guàrdia Urbana, Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament, etc. És la primera vegada que es genera una dinàmica com aquesta entorn d’un projecte de mobilitat ciutadana i ja hem aconseguit inaugurar la primera fase del Camí escolar, Espai amic a la zona de la Vila Olímpica.

Us volem fer saber que la MCCE ha estat convidada a participar en les V Jornades sobre educació per a la mobilitat i la convivència als entorns escolars, que tindran lloc els dies 10 i 11 de maig a Barcelona. Els temes de debat tenen a veure sobretot amb la dimensió educativa d’aquests projectes, entesa des de la corresponsabilitat de tots els agents que intervenen: nois i noies, docents, famílies, tècnics i tècniques i ciutadania en general. Algun dels membres de la MCCE explicarà la nostra experiència a la taula rodona titulada: «La Xarxa de Camins escolars del Poblenou. El paper de les famílies en el projecte”.

Les jornades que es celebraran a l’Auditori Axa (Diagonal 547) són gratuïtes i estan obertes a totes les persones interessades. El termini de la inscripció s’ha ampliat i es pot fer a través de la web www.bcn.cat/camiescolar o emplenant la butlleta d’inscripció que adjuntem, el més aviat possible. Us animem a participar.

Properament us donarem més informació sobre els avanços del Camí Escolar i la inauguració de la segona fase que inclouria el nostre centre.

Fins aviat.
Comissió Camí Escolar

Tríptic: www.jmmarch.net/ampa/Triptic.pdf
Inscripció: www.jmmarch.net/ampa/Inscripcio_jonades.pdf