Hola !

Em dic Maria i com que a la meva mama li han dit que faci la crònica de l’excursió i no la sap fer.. he decidit que l’ajudaré jo i us explicaré tot el que varem fer el dissabte .

Ens varem aixecar molt aviat i varem anar a l’escola a la mateixa hora de cada dia . Allà estaven molts amics , però uns anaven a jugar a bàsquet i no podien venir amb nosaltres …, però algunes mames van anar al partit  amb “els grans “ i així els petits van venir amb nosaltres a l’excursió i per això el meu germà estava  SUPERCONTENT !!    perquè així van poder venir els seus “amics més amics” ..

Primer varem anar molta estona en cotxe , però no importa perquè  anàvem  escoltant els  ¾ de 15 i també varem dormir una mica. Després varem deixar els cotxes a un pàrquing molt gran i ens varem  menjar un entrepà de pernil dolç …

De seguida varem començar a caminar entre els arbres pel bosc .. Com que ens havíem emportat la cistella de buscar bolets … bé!!…….. (Es la cistella de buscar bolets  però com que nosaltres mai no trobem bolets la fem servir per posar els PLAYMÓBILS  del meu germà…) doncs  portàvem aquesta cistella i aquest cop , com que l’ Oriol havia de portar a l’escola material de la tardor .. hi varem anar posant tot el que trobàvem  … fulles de la tardor, eglans de la tardor , bolets de la tardor …. I fins i tot …. CASTANYES DE LA TARDOR !!!!!! Que bones les castanyes . Algunes estaven al terra , però d’altres eren dins d’una pell ..plena de punxes ..!!

El meu germà va posar a la “cistella dels Playmóbils”  un d’aquelles pells de punxes que a dintre portava la castanya , perquè així l’obririen a la classe i els nens que no van venir a l’excursió també ho podrien veure .

Varem caminar molt , al menys dues hores i ja teniem gana així que varem parar a dinar davant d’una casa de colònies . Hi havia un gosset petit que es volia menjar el nostre dinar  QUE MONO !!!!.. Ens vem menjar els macarrons i després el plàtan i després..… LES GOMINOLES !!  .. El meu germà i els seus amics van jugar a la Víbria i els pares dels Alex ens van fer una flauta ………AMB UNA CANYA  !!!!!

Després varem seguir caminant una mica per una baixadeta i allà estava el volcà !!! ..diuen que estava “dormit” menys mal , perquè jo pel camí estava una mica preocupada per si el volcà es despertava …però el papa em deia que això no podia passar .

El volcà era una rodona molt gran de terra  i enmig hi havia una caseta de pedra .. li diuen “l’Església de Santa Margarida “ . A la mama li va agradar moltíssim , diu que era lo millor de l’excursió …

Després d’això ja estàvem molt cansats i varem caminar una mica més , però ja no podiem amb la nostra ànima i per això els pares i una mare van anar a buscar els cotxes i després ens van venir a recollir . ..i després ja no em recordo de res més ..

Bé .. espero que un altre dia us animeu a venir ..ja sabeu que lo millor de l’excursió SOU TOTS VOSALTRES !!!!

Maria Pradas