Al 4Cantons s’aposta per la FOTOGRAFIA.

El darrer any es va engegar un curs de fotografia per a adults i enguany ja  tenim en marxa un amb alumnes de l’institut. Ara amplien l’oferta amb dos cursos més destinats a adults.

FOTOGRAFIA, TU MANES!Tu manes

Avui tothom té una càmera a la butxaca, sempre preparada per fer fotos, moltes fotos, masses fotos, però això no ens converteix automàticament en fotògrafs.

Sense els coneixements bàsics de fotografia ens encomanem als automatismes de les càmeres i elles fan les fotos. Prou! La foto l’has de fer tu, no deixis que la càmera decideixi, el ser intel·ligent ets tu, no permetis que un dispositiu electrònic mani, mana tu, TU MANES.

Al curs aprendrem les bases tècniques i artístiques de la fotografia. Ho farem d’una manera amena combinant la teoria amb la pràctica i començant des de zero.

Aprendrem a fer menys fotos, però millors, molt millors.

 

FOTOGRAFIA, ARA JA MANO, ARA SÓC LLIUREAra ja mano

El curs va destinat a aquelles persones que ja tenen una base sobre la fotografia però encara tenen dubtes i no es senten  segures a l’hora  d’afrontar un objectiu.

Ens plantejarem reptes fotogràfics, posarem la base teòrica per afrontar-los, ens enfrontarem i després analitzarem els resultats.

Aprendrem a afrontar sense por qualsevol objectiu fotogràfic que ens proposem.

Més informació a:

Twitter: @fotografia4c

Web: www.jugarambllum.com

Correu: afa@4cantons.cat, fotografia4C@gmail.com

Fitxa inscripció:INSCRIPCIÓ FOTOGRAFIA ADULTS