xerrada

DEMANEM LA VOSTRA COL-LABORACIÓ PER PREPARAR LA PROPERA XERRADA D’ESCOLA DE PARES “PARLEM DE SEXE” EL PROPER DIA 15 D’ABRIL A LES 17:30

Fa poc menys d’un any, des de l’Escola de Pares, vàrem realitzar una enquesta per conèixer millor les preferències sobre els temes a tractar en les futures activitats del curs lectiu.

Dels catorze temes proposats, “Parlem de sexe” va quedar en quart lloc.

Per primer cop en la nostra història com a Comissió tractarem aquest tema. La ponent, Susana Brignoni, psicòloga clínica i psicoanalista, ens convida a plantejar-nos allò que ens inquieta al voltant dels nostres fills, el que ens preocupa, aquelles preguntes a què ens agradaria trobar resposta al voltant del citat tema.

Es per això i amb tal de preparar la xerrada “Parlem de sexe” que tindrà lloc el dimarts 15 d’Abril a les 17:30, us demanem que ens envieu un correu electrònic (ampa.escoladepares@pereiv.cat) sobre aquells aspectes que us interessaria tractar. Posem la bústia que hi ha a l’exterior de l’entrada de Secretaria a la vostra disposició pels qui preferiu que la vostre proposta sigui anònima. Recollirem les vostres aportacions al llarg d’aquests dies fins el dimecres 25 de març.

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’Escola de Pares som tots.