educacio publica

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu durant els darrers mesos i anys, una de les línies de treball de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública del Poblenou (integrada per les AMPA dels centres públics i per l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou) i de la qual la nostra AMPA forma part, és la reivindicació de dos nous centres d’educació secundària que el barri necessita.

Per aquest motiu, es proposa dues accions reivindicatives, per la qual cosa ens cal de la vostra participació. La primera, és la RECOLLIDA DE SIGNATURES, els fulls els podeu trobar a l’entrada principal de l’escola. La segona, és una CADENA HUMANA que tindrà lloc el 19 d’abril, i que unirà el solar on està previst el primer institut (Camí Antic de València amb Espronceda) fins al solar on es proposa que es faci el segon institut (C/ Llacuna amb Pere IV). A les 11,30 h. Es simularà la col·locació de la primera pedra al solar del primer institut (Camí Antic de València), així que us animem a portar caixes de cartó amb les que construir aquest primer institut, després es farà la cadena i en arribar al solar del segon institut es col·locarà una altra “pedra” inaugural.

Es tracta d’una acció reivindicativa conjunta amb totes les escoles del barri, i per tal de poder planificar-la adequadament, seria convenient que us apuntéssiu als fulls que trobareu a l’entrada principal de l’escola

Us hi esperem!!!!

AMPAPere IV