torres aiguesLa Casa de les Vàlvules és un espai annex a la Torre de les Aigües del Besòs i que serà la futura seu de l’Arxiu. Està inacabada, i resten diverses actuacions: enllumenat, climatització, ascensor, construcció d’una entreplanta per allotjar a l’Arxiu, etc.Per dinamitzar aquest assumpte, s’ha parlat de diverses línies de treball i una d’elles és … Promoure aquesta actuació. Un dels fòrums és precisament a través del procés participatiu que l’Ajuntament ha obert per definir les polítiques d’actuació per als propers quatre anys (Pla d’Actuació Municipal, PAM, i de Districte, PAD). Per a això hi ha una web en la qual es poden realitzar propostes i votar-les.

Hem creat una proposta per finalitzar la Casa de les Vàlvules, i ara necessitem que com més gent, veïns, coneguts, socis, etc, puguin donar-li suport millor. Us manem l’enllaç: https://decidim.barcelona/proposals/adequacio-de-la-casa-de-les-valvules-com-equipamentPasseu-li aquest missatge a altres persones, animeu-los al fet que donin suport a la nostra proposta i així aconseguirem més suports i serà una proposta que cridi l’atenció als qui han de fixar les polítiques municipals i les seves prioritats.

Tenim poc temps, perquè el procés finalitza aquest setmana, així és que us recomanem difondre-ho al més aviat possible entre els vostres contactes.

A la web de participació haureu de registrar-vos prèviament per poder votar, i a més verificar les vostres dades, aportant el DNI i data de naixement, precisament perquè l’Ajuntament sàpiga que qui participa és un veí de la ciutat.