S’acosta el Nadal i és l’hora de planificar activitats per gaudir amb els nostres fills. Com és tradicional, durant aquestes dates hi ha propostes de tot tipus des de les més tradicionals fins a les més innovadores i divertides.

Una bona idea és acostar-se fins al 23 de desembre a la Fira de Santa Llúcia, davant de la Catedral. Un any més s’hi ha instal·lat el Caga Tió gegant que que dóna dolços per a tots els nens i nenes menors de 12 anys que s’hi acosten. Compte, que enguany el Tió  ha canviat una mica d’ubicació i es trasllada al Pla de la Seu, a tocar de la Casa de l’Ardíaca!

tio-gegant-760x428

Ja que estem a prop podem anar a veure el Pessebre de la plaça de Sant Jaume que enguany està inspirat en la Barcelona Romana.

Si el que us agrada és el teatre i la música, el Casino de l’Aliança del Poblenou acull el proper 28 de desembre el concert Reggae per Xics del grup The Penguins. Serà a les 17.00 hores. Altres opcions són anar a veure el musical sobre el Petit Príncep, a l’espai Barts, conèixer les històries de Patatu al Teatre Romea o participar en el Festival Flic, que aquest dies té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

patatu-760x428