RECAPTE DE LLIBRES SOLIDARIS

Des de la Comissió Pedagògica us volem engrescar a participar en la propera campanya “LLIBRES SOLIDARIS PER SANT JORDI”.

Què volem fer?

Aquest any volem que el dia de Sant Jordi sigui un dia especial per a tota la comunitat del Pere IV, i sobretot solidari amb tots aquells infants que es troben sota el llindar de la pobresa. El temps de lleure és un espai on massa sovint es manifesta amb tota la cruesa l’exclusió social. És per aquest motiu que, dins de les nostres possibilitats i gràcies a la solidaritat de tota la comunitat del Pere IV, volem donar suport al projecte “Ajuda’ls a créixer”, que engloba tots aquells projectes de la Fundació Pere Tarrés que van dirigits a reduir les desigualtats socials i que permeten a milers de nens i nenes en risc d’exclusió social participar en activitats d’educació en el lleure durant tot l’any, en els centres oberts i diaris, en les colònies escolars o en les colònies i casals d’estiu.

Per aquest motiu, a partir del dilluns 1 d’abril i fins al dilluns 8 d’abril (data màxima), al vestíbul de l’escola  habilitarem un racó perquè totes les famílies que ho desitgin ens facin arribar la seva “DONACIÓ” de llibres, contes, etc. infantils i juvenils que ja no feu servir (sempre en bon estat i sense nom), i que segurament faran passar una bona estona a qualsevol altre nen/a de l’escola.

Com ho farem?

El dimarts dia 23 d’abril, muntarem una paradeta de VENDA SOLIDÀRIA DE LLIBRES A UN PREU SIMBÒLIC D’1 €, amb tots els llibres recaptats prèviament per les famílies. RECORDEU QUE HI SEREM només a la tarda.

FUNDACIÓ PERE TARRÉS (www.peretarres.org)

La Fundació Pere Tarrés, amb més de 50 anys d’existència, és una organització no lucrativa d’acció social i educativa, dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l’enfortiment del teixit associatiu. Amb el temps, la seva acció s’ha ampliat a altres àmbits de l’acció social, com ara la formació, la recerca i la gestió.

 

Per això us animem a fer d’aquest Sant Jordi…

un Sant Jordi solidari!!!!!!!

 

Comissió Pedagògica