Avui dimecres dia 28 de maig s’ha celebrat al Centre Municipal de Vela una jornada de portes obertes per al pares i mares dels nens i nenes de la nostra escola que gaudeixen de l’activitat de vela.
Hem pogut veure com arribaven amb l’autocar, es canviaven, posaven les armilles i preparaven els vaixells per a la sortida.
Nosaltres també ens hem posat les armilles i hem tingut la gran oportunitat d’embarcar a bord de les llanxes per poder veure de prop el funcionament de l’activitat.
Han començat remolcant-los pel canal del port fins la bocana ja que no hi havia prou vent per navegar sols. Un cop a mar obert hem vist com feien de patró portant el timó, un altre s’encarregava del foc (vela petita) i uns altres es preocupaven de canviar-se de lloc a les virades i vigilar amb la botavara.
Hem gaudit del silenci i de l’olor de salitre en un entorn incomparable…els nostres barris mariners de Barcelona: la Barceloneta i el nostre Poblenou.
Ha fet finalment una tarda molt agradable i ens hem ratificat en l’èxit de l’activitat veient la cara dels infants….Avui no hi ha hagut marejos…només estones agradables.
Després de la demanda d’alguns pares i mares de continuar l’activitat estem pendents de confirmació, però és possible que s’allargui un parell de dimecres més, fins l’últim dimecres del curs….que encara que no ho sembli ja ha passat.
Esperem que us agradin aquest recull de fotografies que hem fet perquè us podeu fer una idea.

Les fotos: www.pbase.com/ampa/vela (nº 32 i seguents)

Text i Fotos: Vanessa García